We are currently not taking orders. If there is something you are interested in please email kate@heroicasport.com

Are you Fit for Fight!?
Nu är det äntligen dags för nästa event! 😃🌟🎉
Denna gång vänder vi oss till er brudar som är sugna på en helkväll med svett, skratt, mingel och skönhet. Vi har planerat ihop en tjejkväll utan dess like! Vi kommer att begränsa antalet platser rejält denna gång för att hålla det intimt och exklusivt. Det blir istället lite extra lyx för de fåtal tjejer som är med. Personlig träning, skönhetssalong, snacks, bubbel och gooddiebags!!
Vi möts upp på Studio Levels lördagen den 9:e december kl 16:00 och laddar upp med var sin Nocco. Därefter startar vi kvällen med ett utmanande träningspass med fokus på både styrka och puls. Omklädningsrum och dusch finns på plats. 
Efter träningen har vi en hel kväll framför oss där vi minglar och pysslar om oss själva i skönhetssalongen på Studio Levels. Föna och locka håret, släng på läppstiftet, lacka naglarna och ta tillfället i akt till att bara njuta av en skön stund med ett härligt gäng brudar. Ta med dig eget smink så ordnar vi med hårvård, nagellack, och verktygen du behöver för att fixa en extra snygg frisyr. Vi har dessutom goa sponsorer som skämmer bort oss lite extra.
För dem som önskar att fortsätta kvällen tillsammans med oss finns möjligheten att gå vidare ut på stan för att lära känna varandra ytterligare över en god middag på Vapiano. Vi hoppas innerligt att ni vill hänga med!
Vi vill göra detta till en riktigt härlig tjejkväll där vi verkligen kan rå om varandra, lära känna varandra och ha en trevlig kväll. Snicksnack, mys, dryck, snacks, svett och skratt låter i våra öron som ett recept för en grym kväll. Passa på att lära känna nya härliga tjejer eller ta med dig en god vän för att unna er en lyxig kväll tillsammans med oss.
När det gäller platser så är det FÖRST TILL KVARN!!
Anmälan: skicka mail med namn till cmfitforfight@yahoo.com
Hör av er om det är något ni undrar över.
KRAMAR, Clara & Miranda
VAR: Studio Levels, Kungsholmsgatan 17, 11227 Stockholm
NÄR: 9:e december, Fr.o.m. kl 16:00
PRIS: 490:- /person (middag ingår ej)
ÖVRIGT: Anmälan är bindande och avgift betalas på plats. Faktura skickas i efterhand till dem som anmält sig men som inte dyker upp om läkarintyg inte kan uppvisas.
❤️💛💚💜💗
Heroica Ambassadors Fit for Fight loving our Lilybod Leggings!
Clara and Miranda are two of our newest additions to the Heroica Ambassador team and we can't wait to do even more with them in the future!
Here you can see that they are huge fans of Lilybod! Especially our Zoe leggings which can be found here