Fast secure shipping from Gothenburg, free freight within Sweden over 500sek and easy returns

Mundekulla RAW Life Festival 2017

Jag var så lyckligt lottad att få åka på RAW Life Festivalen som arrangerades på magiska Mundekulla! Inte nog med det så fick jag delta tillsammans med min själesyster Andrea.

Under dessa dagar skrev jag en anteckning ''Mundekulla är min himmel på jorden'' Det är en så speciell plats och jag kände mig så hemma.

Med mig till Göteborg fick jag med mig så mycket bubblande inspiration och en rejäl nytändning för mitt råa liv! Mer grönt och superfoods är mina ledord. Chaga, hampa, goji, vetegräs och matcha är på inköpslistan igen.

Efter att fått höra så otroligt fina människor föreläsa, där de också delade deras relation till RÅ mat vill jag nu ta mitt egna leverne till en ny nivå! Jag tror ödmjukhet är så otroligt viktigt, något som jag även såg hos de etablerade personer som deltog. Att vara ödmjuk och aldrig se sig själv som färdiglärd, för herregud så mycket det finns att lära i den här världen.

Några av de som deltog och gav så otroligt mycket:
Erica Palmcrantz Aziz & Sam Aziz (älskar deras energi och allt de delar, Erica och hennes föreläsningar och Sam med sin yoga, dock hann jag inte delta på yogaklasserna denna gång så jag kompenserade upp det med att gå på hans klass idag istället, hemma i Göteborg)
Chris Kendall (var även med på hans ’’Kendallini Yoga’’ och har aldrig skrattat så mycket under en yogaklass tidigare- faktiskt bland de sjukaste jag varit med om. Blir glad bara av tanken på honom och det.
Viktor Ingemarsson (OJ så naturlig och härlig man, hans resa var så intressant att få ta del av. Från att arbeta som proffs inom dataspel, wow, till bl.a. kokboksförfattare och också delägare av Mother Earth)


En mattårta gjord och dekorerad av Viktor.

Camilla Lindberg med hennes ljuvliga gong, Gongbad är något jag absolut älskar! Somnar djupt varenda gång till de vackra vibrationer som skapas, helande är det

Peter Elmberg ordnade så starka ceremonier som fick mig att komma till min kärna. Sharing, dans och musik.

Ännu fler profiler och aktiviteter fanns med under de fem dagar jag vistades på gården, dessa var dock de jag fick med mig mest av <3

Morgondopp i sjön utanför vårt sovloft, långa promenader i smålandsskogarna, meditation och powernaps under träden i skogen, minns hur jag somnade två timmar i mossan och vaknade upp i sådan extrem harmoni…kakor i överflöd i cafeét, hejdlöst med skratt och så mycket RÅ mat och kontakt med vackra människor.

Tackar Matapoteket i Stockholm för fantastisk mat under dessa dagar! Jag ska inte sticka under stolen med att jag aldrig smakat bättre mat, skapad med så mycket kärlek och kunskap!

Nästa år hoppas jag på att få med mig en örtvandring som jag missade, och framöver får vi se om jag eventuellt också kommer att hjälpta till att organisera RAW Life tillsammans Med Anette och TGIM 😊

tacktack TACK