We are currently not taking orders. If there is something you are interested in please email kate@heroicasport.com

Fotografering för HEROICA

Fotografering för HEROICA

Scroll down for Lisa's blog in English and click the images if you want to shop what Lisa is wearing! Kate som driver heroicalife, kontaktade mig och frågade om jag ville vara modell för deras hemsida, självklart sa jag JA!! sååå kul, träffade makeup/hårstylisten Pia, ur skön tjej med så...

Read more

Varför välja?

Varför välja?

Scroll down for Lisa'a blog in English. OCR, Swimrun, gruppträning, triathlon och styrketräning,- Varför välja?  Jag älskar sport, har alltid gjort sedan jag va liten, och jag gillar framförallt event och tävlingar.  Det bästa med sommarhalvåret är att det finns så många olika tävlingar, detta året har jag som 31...

Read more

Springa!

Springa!

Scroll down for Lisa's post in English Springa. Löpning, jogga, gågga, luffsa, kärt barn har många namn men vad jag talar om är alltså att röra på sig snabbare än att gå, och helst av allt utomhus. Varför är Löpning hälsosamt? 1 Löpning är effektiv för blodcirkulationen. 2 Det stärker...

Read more

Ideal?

Ideal?

Scroll down to read Lisa's blog in English Jag har under min uppväxt funderar mycket på ideal, hur man ska ”se ut” för att vara snygg. Vem vill inte känna sig snygg, vacker , söt? Jag kan iaf instämma att jag gärna ville in under de kriterierna. Brydde mig för...

Read more