Fast secure shipping from Gothenburg, Sweden - worldwide. 15% off your first order with the code iamnew

Springa!

Springa!

Scroll down for Lisa's post in English Springa. Löpning, jogga, gågga, luffsa, kärt barn har många namn men vad jag talar om är alltså att röra på sig snabbare än att gå, och helst av allt utomhus. Varför är Löpning hälsosamt? 1 Löpning är effektiv för blodcirkulationen. 2 Det stärker...

Read more

Ideal?

Ideal?

Scroll down to read Lisa's blog in English Jag har under min uppväxt funderar mycket på ideal, hur man ska ”se ut” för att vara snygg. Vem vill inte känna sig snygg, vacker , söt? Jag kan iaf instämma att jag gärna ville in under de kriterierna. Brydde mig för...

Read more

Fotografering!

Fotografering!

Scroll down to read Lisa's blog in English.  Hej!!  Lisa is wearing our Lilybod Holly tights and Gym Hair Don't Care tee I veckan har jag haft äran att fotograferas i heroica grymt fina kläder, det är så mycket man inte tänker på som fotografen tänker på ljus, blick , fokus...

Read more