World Water Day! 20% off all water bottles today only with the code water

Ideal?

Ideal?

Scroll down to read Lisa's blog in English Jag har under min uppväxt funderar mycket på ideal, hur man ska ”se ut” för att vara snygg. Vem vill inte känna sig snygg, vacker , söt? Jag kan iaf instämma att jag gärna ville in under de kriterierna. Brydde mig för...

Read more

Fotografering!

Fotografering!

Scroll down to read Lisa's blog in English.  Hej!!  Lisa is wearing our Lilybod Holly tights and Gym Hair Don't Care tee I veckan har jag haft äran att fotograferas i heroica grymt fina kläder, det är så mycket man inte tänker på som fotografen tänker på ljus, blick , fokus...

Read more

Att leva i nuet

Att leva i nuet

Scroll down to read the blog in English.Visst låter det härligt och fint? men hur gör man det egentligen? jag känner att mitt liv går i 110 km i timmen och stannar jag upp och njuter ofta? njaaaa.. jag är en människa som ständigt vill framåt utvecklas och lära mig...

Read more