We are currently not taking orders. If there is something you are interested in please email kate@heroicasport.com

To read Lisa's blog in English scroll to the bottom!

Hej!

Power By Lisa - Blogging for Heroica with training tips, tricks and a whole lot of motivation!

Från och med idag kommer jag att starta att blogga för Heroica Life,
jag ser verkligen fram emot detta och hoppas ni vill följa mig längs mina tokiga påhitt.
först tänkte jag att ni skulle få lära känna mig lite bättre så jag tänkte berätta lite om mig själv. Jag är en framförallt tävlingsgalen person, JAG ÄLSKAR ATT TÄVLA och så klart träna. Så att stiga upp 06,00 på morgonen för mig och träna är inga problem.

Lisa recently completed the Kalmar Ironman!!

Nyligen avklarade jag ironman kalmar, för er som inte vet det är en lång tävling, googla så förstår ni vansinnet. Gillar även att lyfta skivstången och är Lic Personlig tränare.

hmm vad ska jag mer säga- just det jag är gruppinstruktör sedan ca 8 år tillbaka men det jag nämnt är alltså bara hobbys.
På mitt vanliga "människojobb" är jag marknadsansvarig inom byggbranschen ( optippat jag vet)
jag kanske inte ska glömma och nämna att jag också har två små kids och en man och vi är bosatta i Götet, lite bye the way.. haha..

jaja jag hoppas att ni vill haka på, för hos mig händer det mycket och jag hoppas jag kan bjuda er på lite energi trix och tips och en hel drös av MOTIVATION.

ps: följ mig gärna på @powerbylisa på instagram

TJINGELING!!

Follow Lisa on Instagram @powerbylisa

Hey!

From today I will start blogging for Heroica Life!
I'm really looking forward to this and hope you want to follow along with my madness!
First I thought it would be a good idea for you to get to know me a bit better, so I will tell you a little about myself. I am a particularly competitive person, I LOVE TO COMPETE and, of course, work out. So getting up at 06.00 in the morning and exercising is no problem for me.
Recently I completed the Ironman in Kalmar, for those of you who don't know what an Ironman is, it's a long competition, google it, you'll understand the madness! I also love lifting and I am a qualified Personal Trainer. 

Hmm what else can I say - just that I've been a group instructor for about 8 years, but that is just a hobby! In my "usual job" I am the market leader in the construction industry (as I know). I also can't forget to mention that I have two small kids, a husband and we live just outside of Gothenburg.. haha ​​..

So, I hope you want to read my blog, because in my life there's a lot going on and I hope I can offer you some energy, tricks, tips and a whole lot of MOTIVATION!

ps: Please feel free to follow @powerbylisa on instagram and to send me a message with any questions!

Leave a comment