Fast secure shipping from Gothenburg, free freight within Sweden over 500sek and easy returns

Hej på er!

Jag har fått äran att vara bland de som är först ut att blogga för Heroica och det känns jättekul! Jag ser fram emot den träningsresa vi kommer att bege oss på tillsammans. För det är just det den här bloggen kommer att handla om – träning!

Vem är då jag och vad gör jag här? Linda heter jag och är en 29-årig tränings- och hälsonörd. Jag har aldrig sett mig själv som sportig - idrotten i skolan var pest och pina, det handlade mest om bollsport vilket inte var min grej. Hade aldrig trott att jag en dag skulle jobba med träning! Jag har dansat och ridit större delen av mitt liv och när jag började gymnasiet testade jag även på aerobics och step och fastnade direkt! Det blev min väg in i träningsvärlden och jag testade på fler koncept ju tryggare jag kände mig. Gymmet blev jag vän med (även om det tog ett tag innan jag tog klivet från det mindre gymmet som var klassat som ”tjejgym” till det stora, ”riktiga” gymmet) och även yogan kom så småningom in i mitt liv.

Step och dansaerobics har alltid varit det jag tycker är så kul att jag glömmer att titta på klockan och att det faktiskt är träning. Därför valde jag att utbilda mig till aerobics- och stepinstruktör! Flera olika koncept har kommit min väg sedan dess och i dag är jag även instruktör i BodyPump, coreklassen CXWorx och den nya spännande träningsformen In-Trinity! Sex klasser i veckan leder jag på Nordic Wellness och jag försöker även att få in lite egen träning på gymmet någon dag i veckan och ett yogapass här och där.

Ibland känns det som att hela min vardag kretsar kring att hålla pass, men det är ju så roligt! Deltagare brukar säga det är svårt att föreställa sig att instruktörer oftast också har ett annat jobb och ett annat liv. Här har ni då en HR-specialist (står för Human Resources och innebär att jag jobbar med personalfrågor) och när jag inte är på något av mina två jobb så trivs jag bäst med att umgås med vänner, resa och jag anser att bakning fungerar som terapi. 

Det är så roligt att du vill vara med på resan! Jag hoppas på er input vad ni vill läsa om och vilka träningstips ni vill ha, så att vi kan forma den här bloggen tillsammans. Vi hörs!

You can follow Linda on her Instagram account; healthbylinda

Leave a comment