FREE European Shipping on all orders over 250sek - this month only!

Utomhusträning

Halvvägs inne i maj och vädret börjar äntligen visa att det faktiskt är vår! Då finns det inget härligare än att flytta ut träningen utomhus. Det allra bästa är att du inte behöver några redskap, du kommer långt med bara din egen kroppsvikt och en bänk, staket eller stubbe. Så ut och titta i din närmiljö – finns där kanske ett utegym eller en park i närheten? Testa övningarna här nedan för en genomkörare av hela kroppen. Ha så kul, och glöm inte att vara kreativ – bara din fantasi sätter gränser för vad din utemiljö kan bjuda på i träningsväg!

Burpee med upphopp

Detta är min absoluta favoritövning! Den tränar verkligen hela kroppen och kan bli riktigt tung. Vill du så kliver du upp på stubben istället för att hoppa.

Stå framför stubben och gör ett jämfotahopp upp på stubben. Hoppa eller gå tillbaka ner och hoppa bak med fötterna och sänk samtidigt ner kroppen i en push-up. Pressa dig upp igen och hoppa fram med fötterna så du står framför stubben igen.

Hur söt är inte barnet som försöker härma mina övningar?!

utomhusträning med Linda, träningsblogg

Gående utfall

Ta ett långt kliv fram med ena benet och sjunk ner i knäna så du får 90 graders vinkel i båda knäveck. Ta ett nytt kliv fram med andra benet och fortsätt framåt på samma sätt. En variation som engagerar sneda magmuskler lite extra är att rotera överkroppen mot det främre benet.

Gående utfall, träna med Linda, utomhusträningGående utfall, träna med Linda, utomhusträning, träningsblogg

Triceps dips

Placera händerna precis utanför höften. Fingrarna pekar fram. Böj armarna och sänk ner kroppen mot marken. Låt armbågarna peka rakt bak. Sänk axlarna. Behåll sätet nära bänken/räcket. Pressa dig tillbaka upp till raka armar

Triceps dips, träna med Linda, utomhusträning, träningsbloggTriceps dips, träna med Linda, träningsblog, utomhusträning

Knälyft

Stå framför en hög stubbe eller bänk och kliv upp med ena foten och lyft upp knäet. Sätt ner foten i marken igen och pressa dig direkt tillbaka upp på stubben.

Knälyft, Träna med Linda, Träningblog, utomhusträning,

Ha en rolig och härlig stund ute i vårsolen!

 

 

Leave a comment