Pilates Complete och Heroica Life

Photo: Vegafoto at Pilates Complete

We are really excited to be collaborating with Pilates Complete this season! We have a lot of exciting things planned, but for now here is some information about them!

Pilates Complete är en unik träningsstudio i vacker och inspirerande miljö i centrala Göteborg. Här möts du av en personlig och kreativ atmosfär.

Pilates Complete öppnades i vackra Korsettfabriken i hjärtat av Haga/Linné i augusti 2010. Studions ljusa lokaler innehar en komplett PT-studio med utrustning från STOTT PILATES® och Garuda Apparatus samt två öppna studios för gruppträning och kurser. Unikt för Pilates Complete är också två stora, privata terrasser för utomhusträning vid det grönskande Skansberget. I den mysiga loungen kan du njuta av en god kopp te och i det fina behandlingsrummet kan du ta en välgörande massage innan eller efter din träning. Pilates Complete är den plats där du kan möta likasinnade, hämta inspiration, få livsglädje och fylla på med ny energi! 2016 blev Pilates Complete utsedd till Världens vackraste Pilatesstudio av Merrithew Health and Fitness! De beskriver studion som luftig och ”hisnande vacker” med sina stora fönster och rymliga ytor.

Pilates Complete och Heroica Life

Jasmin Salhi

Jag har alltid sett kroppen som ett fantastiskt redskap, först genom teatern och dansen som tidigt låg mig varmt om hjärtat. Ett första möte med Pilates skedde i slutet av 90-talet, men då förstod jag inte riktigt vilken betydelse tekniken kunde ha utan såg den mer som ett komplement till mitt arbete som danslärare och till mitt artisteri. När jag sedan utbildade mig i pilates i början av 2000-talet kände jag direkt att det här var träningsmetoden för mig! Jag kände mig centrerad, stark och balanserad. Jag har arbetat som Pilatesinstruktör sedan 2001 och 2005 startade jag och min parhäst/bästa vän Linda Ahlgren upp Göteborgs första Pilatesstudio på Hagabadet. 2010 uppfylldes äntligen drömmen om en egen verksamhet i den gemensamma träningsstudion Pilates Complete.

Pilates kallas ofta för intelligent träning och jag kan inte annat än att hålla med! Jag älskar att dela med mig av min kunskap och se de resultat som Pilatesmetoden ger. Mitt kall är att leda mina kunder till ökad kroppsmedvetenhet och då även till en bättre hållning och en stark och flexibel kropp som är i balans. Jag vill att träningen ska kännas stimulerande och upplyftande såväl fysiskt som mentalt. En sund själ i en stark kropp!

Pilates Complete och Heroica Life

Linda Ahlgren

Jag har min bakgrund inom dansen och har tränat pilates som ett komplement till dansträningen sedan 1995. 2001 började jag undervisa i pilates och har arbetat med det sedan dess. 2005 startade jag och Jasmin Salhi upp Göteborgs första Pilatesstudio på Hagabadet och 2010 öppnade vi Pilates Complete.

Pilates har redskapen som många människor behöver för att förstå hur de ska kunna träna effektivt och smärtfritt. Målet med mitt arbete som instruktör är att lära mina kunder att medvetet styra kroppen och röra sig på bästa sätt för att släppa invanda mönster & onödiga spänningar. Jag älskar att få vara delaktig i människors glädje när de upptäcker vilka positiva förändringar träningen gör med deras kropp! Min önskan är att alla som kommer till Pilates Complete ska få en bättre förståelse för hur den egna kroppen fungerar och därmed få en bättre teknik, kroppsmedvetenhet och kontroll över kroppen. Jag är otroligt tacksam över att jag får jobba med pilatesträning i min egen verksamhet tillsammans med Jasmin och alla fantastiska kunder och kollegor! Något av det roligaste jag vet är också att kombinera pilates, yoga och garuda till kreativa och utmanande träningsprogram som utvecklar både tanke, kropp och själ.